lier_fortuin.jpgfiets.jpgstadhuis.jpglier_vismarkt.jpglier_anderstad.jpgterraskes.jpgkerk.jpg
Fout
  • Fout bij het laden van feeddata
  • Fout bij het laden van feeddata

Wie&Waarom?

Ik ben een geboren en getogen Schapenkop.Als oudste van vier kinderen (Katrien, Toon en Bart) doorliep ik de Heilige Familie en vervolgens het Sint-Gummaruscollege, om tenslotte aan de UniversiteitAntwerpen af te studeren als historicus. Na twee jaar als historisch onderzoeker te hebben gewerkt maakte ik de overstap naar het Vlaams Parlement. In mijn vrije tijd was ik tien jaar lang leider en hoofdleider bij de KSA van Lier.

Het opnemen vanverantwoordelijkheid is steeds een rode draad geweest in mijn leven. In de jeugdbeweging, in de leerlingenraad, in de jeugdraad en dus ook in de politiek. Politiek heeft veel tekortkomingen, dat staat vast.Het is echter mijn overtuiging dat jonge, gedrevenmensen nog altijd het beste de samenleving kunnen dienen doormee aan het stuur te gaan zitten. Daarvoor is de politiek nog altijd de beste weg.

Sinds 2002 ben ik actief bij de N-VA. In deze partij vind ikalle waarden terug die voor mij belangrijk zijn: democratisch, vooruitstrevend en vooral: eensamenlevingsverhaal van rechten n plichten.

In 2009 kwam ik in de Lierse gemeenteraad. Als jongste gemeenteraadslid hield ik me vanzelfsprekend bezig metde belangrijkejeugddossiers.Maar ook andere domeinen kregen mijn volle aandacht.

Na vier jaar als actief gemeenteraadslid kwamen de verkiezingen van 14 oktober 2012. Jaren van hard werk werden beloond. De N-VAwerd in Lier met maar liefst 32% van de stemmen de grootste partij. Zelf behaalde ik vanop de derde plaats met 654 stemmen de tweede beste score op onze lijst en de zevende beste van heel Lier.

Op2 januari werd ik de jongste schepen dieonze stadooit heeft gehad. Ikkreeg bovendien bijzonder uitdagende bevoegdheden: Jeugd, Gezin, Evenementen, Toerisme, Musea en Erfgoed. Daar ga ik mijde komende zes jaar met hart en ziel aan wijden. Lier mag op mij rekenen!

Heel het leven is strijd, en vallen is te vergeven, als men maar eerst gestreden heeft.

-Felix Timmermans-

Copyright © 2011 Cygnus IT.